tel
empty
home   /   nieuws__en__wetenschap  /   blogs_deelnemers

Deelnemer Arjen & P&O'er Yvonne: "Een nieuwe start!"

08-02-2017 by Irene Miltenburg, deelnemer Arjen en P&O adviseur Yvonne - deel 4
Arjen is nu enkele maanden actief in het bos onder leiding van de werkcoach van BuitenVitaal. Zijn vitaliteit neemt toe zowel fysiek als mentaal. Naast de werkzaamheden in het bos volgende Arjen een loopbaanoriëntatietraject bij BuitenVitaal.


Lees verder 
 


Deelnemer Arjen: "Ik krijg een betere conditie en structuur in mijn leven"

07-12-2016 by Irene Miltenburg en deelnemer Arjen - deel 3
Arjen vertelt: "ik moet opnieuw leren werken, in een nieuwe omgeving. Bij BuitenVitaal kan ik rustig beginnen en krijg ik 1:1 begeleiding en werk ik in teamverband. In het begin was het erg wennen aan de groep. Iedereen kwam met een andere reden en met andere klachten, maar toch zitten we in hetzelfde schuitje om het zo maar te noemen."


Lees verder 
 


P&O'er Yvonne: "Ik was vooral verbaasd toen Arjen bij mij binnenstapte."

31-10-2016 by Irene Miltenburg, deelnemer Arjen en P&O'er Yvonne - deel 2
P&O'er Yvonne, 42 jaar, werkt al 12 jaar op de afdeling Personeelszaken op de school waar Arjen les geeft. In die jaren heeft ze een aantal keren een collega op haar kantoor gehad die haar met klachten als een burn-out, depressie of overspannenheid opzocht. "Leraar zijn is nu eenmaal een zwaar beroep, "aldus Yvonne. "Wat ik doe als ze bij mij komen?"


Lees verder 
 


Deelnemer Arjen: "Ik kon niet meer terug."

26-09-2016 by Irene Miltenburg en deelnemer Arjen - deel 1
Arjen, 32 jaar, werkte zeven jaar lang als leraar in het voortgezet onderwijs toen hij zichzelf tegenkwam. "Werken in het onderwijs was niet een bewuste keuze", vertelt Arjen in de gemeenschappelijke koffieruimte in de Leuvenumse bossen, een werklocatie van BuitenVitaal.
 

Lees verder