tel
empty
home   /   programma  /   natuurlijk_coaching_individueel

Natuurlijk coaching individueel

Duurzaam inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid zorgt voor meer energie op de werkvloer en helpt mee in het vergroten van kansen in het werk. Duurzame inzetbaarheid betekent op peil houden van de eigen employability (loopbaanpotentieel), werkvermogen (vitaliteit) en hoe om te gaan met veranderingen en combinatieproblematiek tussen werk en privé.

Voor het bereiken van duurzame resultaten maken wij gebruik van de positieve effecten die natuur heeft op de mens. Natuur vermindert stress, zorgt voor ontspanning, beweging en bezinning.

In de natuur wandelend coachen gecombineerd met coaching aan huis of op kantoor, werken we aan het verbeteren van de eigen vitaliteit en worden loopbaanvraagstukken opgelost.

Wat levert dit op?

Vitale, gemotiveerde medewerkers die zich blijven ontwikkelen en mee kunnen bewegen met de veranderingen op de werkvloer en daarbuiten. Daardoor langer kunnen doorwerken op een manier waar we ons goed bij voelen.

Doelgroep: werknemers en werkzoekenden, veelal middelbaar of hoger opgeleiden met lichte stressgerelateerde / psychische problematiek die willen werken aan het verbeteren van de eigen vitaliteit en loopbaan. 

Financiering: re-integratie- en persoonlijk ontwikkelgelden bedrijven, WMO, Participatiewet, UWV 'Werkfit maken'.