tel
BuitenVitaal
home   /   over_buitenvitaal  /   samenwerkingsverbanden

Samenwerkingsverbanden


UWV

Het UWV heeft een raamovereenkomst afgesloten met BuitenVitaal voor het perceel 'Werkfit maken'. Dit perceel bestaat uit de volgende diensten:
- het verbeteren van de persoonlijke situatie, de fysieke en psychische weerbaarheid verhogen;
- het versterken van de werknemersvaardigheden;
- arbeidsmarktpositie in beeld brengen & loopbaanoriëntatie & loopbaancoaching.


Compas Loopbaanadvies & coaching

Simon Compagnie van Compas Loopbaanadvies & Ccoaching te Lelystad biedt programma's aan die zijn gericht op werk en balans. Het gaat dan om Aan de slag met loopbaan- en lifecoaching, wandelcoaching, re-integratie 1e en 2e spoor en programma's die zijn gericht op duurzame inzetbaarheid medewerkers. HIj is werkzaam o.a. voor een regionale Arbodienst en voor onderwijsinstellingen en is bekend met de verzekeringsbranche.

Klik hier voor de Website van Compas loopbaanadvies & coaching

JonkerSupport

Jeanet Jonker van JonkerSupport te Dronten biedt individuele- en groepsbegeleiding aan kinderen en jongeren met ADHD of een beperking binnen het autistisch spectrum en hun ouders in een outdooromgeving. Aan de hand van een indicatiestelling wordt er samen met de ouders gewerkt aan de sociale en fysieke vaardigheden, het verbeteren van het zelfbeeld en omgaan met angsten.
Ook biedt Jonkersupport budgetcoaching aan voor iedereen die een korte of langere periode ondersteuning nodig heeft bij het opzetten van de thuisadministratie.

Klik hier voor de website van JonkerSupport

Coöperatie Zorgaanbieders Midden Nederland U.A.

BuitenVitaal is aangesloten bij de coöperatie Zorgaanbieders Midden Nederland. Deze coöperatie bundelt de krachten van diverse kleinschalige zorgaanbieders. De aangesloten organisaties bieden in diverse gemeenten diensten aan voor WMO-, jeugdzorg-, en WLZ-geïndiceerde inwoners.

Klik hier voor de website van Coöperatie Zorgaanbieders Midden Nederland U.A.

Natuurorganisaties

De unieke werkmethode van BuitenVitaal wordt mede mogelijk gemaakt door de natuurorganisaties Vereniging Natuurmonumenten, beheereenheid Noordwest-Veluwe, Staatsbosbeheer Flevoland beheereenheid Dronten/Lelystad. 

GGZ Centraal

BuitenVitaal heeft een mantelovereenkomst met de zorginstelling GGZ Centraal. Cliënten van deze zorginstelling kunnen met toestemming van de behandelaar gebruik maken van ons programma 'Natuurlijk activering' als onderdeel van het medisch behandelprogramma ter ondersteuning van het herstelproces.