tel
BuitenVitaal
home   /   over_buitenvitaal  /   wie_zijn_wij  /   wie_is_irene_miltenburg

Wie is Irene Miltenburg

Een ervaren personal coach, re-integratie- en loopbaanadviseur. Irene heeft zich gespecialiseerd in het coachen van mensen met chronische stress, beperkte energiehuishouding en psychische problemen; angsten, depressie, bipolaire stoornis, persoonlijkheidsproblematiek en ADHD. Deze specialisatie is ontstaan uit een mix van werkervaring, opleidingen en persoonlijke ervaringen.

Irene heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van werknemers die langdurig ziek zijn en werkzoekenden terug te laten keren in het arbeidsproces. Irene is HBO Personeel en arbeid, Post-HBO coaching en begeleiding in organisaties, MDGO-DA en bos- en natuurbeheer afgestudeerd. Relevante werkervaring opgedaan binnen eerstelijns zorgondernemingen, op een stafafdeling P&O van een zorgverzekeraar, Centrum Werk en Inkomen en een commercieel re-integratiebedrijf. 

Observeren, signaleren, motiveren en het versterken van mensen via ervaren en doen in een groene (werk)omgeving zijn haar kernkwaliteiten. 


Eind 2012 heeft zij het bedrijf BuitenVitaal opgericht om zo verder te kunnen werken  aan een constructieve samenwerking tussen natuur, mens en werk.