tel
empty
home   /   over_buitenvitaal  /   wie_zijn_wij  /   wie_is_irene_miltenburg

Wie is Irene Miltenburg

Oprichter BuitenVitaal        
                                                
Ervaren personal coach, re-integratie- en loopbaanadviseur en stresscoach. Irene heeft zich gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van volwassenen met chronische stress, beperkte energiehuishouding en psychische problemen; angsten, depressie, burn-out, persoonlijkheidsproblematiek en ADHD. Deze specialisatie is onstaan uit een mix van werkervaring, opleidingen en persoonlijke ervaringen. 

Irene heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van werknemers die langdurig ziek zijn en werkzoekenden terug te laten keren in het arbeidsproces. Irene is HBO Personeel en arbeid, Post-HBO coaching en begeleiding in organisaties, MDGO-DA, bos- en natuurbeheer, stresspreventie- en interventie CSR methode afgestudeerd. Relevante werkervaring opgedaan binnen eerstelijns zorgondernemingen, op een stafafdeling P&O van een zorgverzekeraar, Centrum Werk en Inkomen en een commercieel re-integratiebedrijf. 

Observeren, signaleren, motiveren en het versterken van mensen via ervaringsleer en individuele coaching zijn haar kernkwaliteiten. 


Eind 2012 heeft zij het bedrijf BuitenVitaal opgericht om zo verder te kunnen werken  aan een constructieve samenwerking tussen natuur, mens en werk. Elke dag weer ervaart zij dat mens en natuur samen de beste resultaten bereiken!