tel
empty
home   /   programma  /   natuurlijk_coaching_individueel

Natuurlijk coaching individueel

Duurzaam inzetbaarheid

Met het programma Natuurlijk coaching maken wij gebruik van de positieve effecten die de natuur op mensen heeft. Onze aanpak zorgt voor meer energie bij de deelnemer, leert deze om te gaan met veranderingen en helpen wij ze met balans tussen werk en privé. Wij combineren wandelen en coachen in de natuur met coaching thuis of op kantoor. Natuurlijk coaching is een maatwerktraject waarmee we duurzame resultaten bereiken. Door deze aanpak wordt de kans op uitval verkleind en het zorgt voor vitale werknemers.

Werkwijze
Voor het bereiken van duurzame resultaten maken wij gebruik van de positieve effecten die de natuur heeft op de mens. Natuur vermindert stress, zorgt voor ontspanning, beweging en bezinning. In de natuur wandelend coachen gecombineerd met coaching aan huis of op kantoor. De methodiek bestaat uit 3 fases.

  • Tot rust komen, ontspannen, luisteren naar het lichaam, veiligheid ervaren zodat er ruimte komt in het hoofd voor persoonlijke groei in de groene omgeving.
  • Energie, werkritme en een gezonde levensstijl opbouwen in privĂ©- en werksituatie.
  • Het vinden van antwoorden op diverse loopbaanvraagstukken.

Doelen
Vitale, gemotiveerde medewerkers die zich blijven ontwikkelen en mee kunnen bewegen met de veranderingen op de werkvloer en daarbuiten. Daardoor langer kunnen doorwerken op een manier waar we ons goed bij voelen.

Doelgroep
Werknemers en werkzoekenden, veelal middelbaar of hoger opgeleiden, met lichte stress gerelateerde of psychische problematiek die willen werken aan het verbeteren van de eigen vitaliteit en loopbaan. Klik op tabel voor de voorwaarden deelname aan dit traject. 

Financiering
Re-integratie- en persoonlijk ontwikkelgelden werkgever, WMO, Participatiewet, UWV 'Werkfit maken'.