tel
BuitenVitaal
home   /   programma  /   natuurlijk_re-integratie  /   loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is een professionele dienstverlening die zich bezighoudt met de advisering over de loopbaan en loopbaanmogelijkheden. We gaan aan de slag met een proactief loopbaancoachingtraject.  Met behulp van één op één gesprekken, huiswerkopdrachten, eventueel met aanvullende testen brengen we je arbeidsmarktpositie in beeld. Wij bieden ondersteuning bij een zoekrichting passend bij je opleiding, interesses, affiniteiten, belastbaarheid en werkervaring. Daarbij geven wij inzicht en kennis over hoe te bewegen op de (regionale) arbeidsmarkt en/of zelfstandig ondernemerschap. Daarnaast is het mogelijk om ook aan de slag te gaan met het vinden van antwoorden over je identiteit, persoonlijke drijfveren en hoe functioneer ik in teamverband. Wandelcoaching kan als ondersteunende vorm worden ingezet voor het bereiken van de gewenste resultaten.

De coach van BuitenVitaal schept de juiste voorwaarden die nodig zijn voor het op gang brengen van het leerproces in een veilige omgeving waardoor jij in staat bent om jouw doelen te verwezenlijken en je verder te ontwikkelen. De context is steeds een werksituatie. Dit betekent niet dat wij geen oog hebben voor de privésituatie. In deze tijd is de scheidingslijn tussen werk en privé steeds smaller geworden of zelfs verdwenen. Werk- en privésituaties beïnvloeden elkaar en daar houden wij rekening mee in de sessies.

De dienst loopbaancoaching wordt veelal ingezet in combinatie met groene re-integratie of natuurlijk coaching individueel. Meer informatie over deze diensten, klik op het linker menu - groene re-integratie of natuurlijk coaching individueel.