tel
BuitenVitaal
home   /   programma  /   natuurlijk_re-integratie  /   loopbaancoaching

Loopbaancoaching

De dienst loopbaancoaching betreft de advisering over de loopbaan en loopbaanmogelijkheden. We gaan aan de slag met een proactief loopbaancoachingstraject. Met behulp van een-op-een gesprekken, huiswerkopdrachten, eventueel met aanvullende testen brengen we de arbeidsmarktpositie in beeld. Wij bieden ondersteuning bij een zoekrichting passend bij de opleiding, interesses, affiniteiten, belastbaarheid en werkervaring. Daarbij geeft het traject inzicht en kennis over hoe te bewegen op de (regionale) arbeidsmarkt en/of zelfstandig ondernemerschap. Daarnaast is het mogelijk om ook aan de slag te gaan met het vinden van antwoorden over de identiteit, persoonlijke drijfveren en hoe te functioneren in teamverband.

Wandelcoaching
Als ondersteuning voor het bereiken van de gewenste resultaten kan wandelcoaching worden ingezet.

De coach van BuitenVitaal schept de juiste voorwaarden die nodig zijn voor het op gang brengen van het leerproces in een veilige omgeving waardoor jij in staat bent om jouw doelen te verwezenlijken en je verder te ontwikkelen. De context is steeds een werksituatie. Dit betekent niet dat wij geen oog hebben voor de privésituatie. In deze tijd is de scheidingslijn tussen werk en privé steeds smaller geworden of zelfs verdwenen. Werk- en privésituaties beïnvloeden elkaar en daar houden wij rekening mee in de sessies.

Aanvullende programma’s
De dienst loopbaancoaching wordt veelal ingezet in combinatie met de programma’s Natuurlijk re-integratie of Natuurlijk coaching.