tel
empty
home   /   over_ons  /   samenwerkingsverbanden

Samenwerkingsverbanden


Compas Loopbaanadvies & coaching

Simon Compagnie van Compas Loopbaanadvies & Coaching te Lelystad biedt programma's aan die zijn gericht op werk en balans. Het gaat dan om Aan de slag met loopbaan- en lifecoaching, wandelcoaching, re-integratie 1e en 2e spoor en programma's die zijn gericht op duurzame inzetbaarheid medewerkers. Hij is werkzaam o.a. voor een regionale Arbodienst en voor onderwijsinstellingen en is bekend met de verzekeringsbranche.

Klik hier voor de Website van Compas loopbaanadvies & coaching

 

Coöperatie Zorgaanbieders Midden Nederland U.A.

HerstelVitaal & BuitenVitaal is aangesloten bij de Coöperatie Zorgaanbieders Midden Nederland. Deze coöperatie bundelt de krachten van diverse kleinschalige zorgaanbieders. De aangesloten organisaties bieden in diverse gemeenten diensten aan voor WMO-, jeugdzorg-, en WLZ-geïndiceerde inwoners.

Klik hier voor de website van Coöperatie Zorgaanbieders Midden Nederland U.A.

Natuurorganisaties

De unieke werkmethode van BuitenVitaal wordt mede mogelijk gemaakt door de natuurorganisaties Vereniging Natuurmonumenten, beheereenheid Noordwest-Veluwe (regio Ermelo, Harderwijk, Nunspeet) en Staatsbosbeheer Flevoland beheereenheid Dronten/Lelystad. 

GGZ Centraal

BuitenVitaal heeft een mantelovereenkomst met de zorginstelling GGZ Centraal. Cliënten van deze zorginstelling kunnen met toestemming van de behandelaar gebruik maken van onze diensten als onderdeel van het medisch behandelprogramma ter ondersteuning van het herstelproces.