tel
empty

Vitaal aan de slag op een andere manier!


In onze dienstverlening staat herstel, activering, werk en natuur centraal. Wij verbinden deze vier met elkaar voor het bereiken van de beste resultaten.

Natuur is een effectief bewezen instrument ter bevordering van de gezondheid. Natuur zorgt voor herstel van stress, nodigt uit tot zelfreflectie, zet aan tot bewegen en persoonlijke groei. Deze positieve resultaten heeft de mens nodig voor het verkrijgen van een goede balans in privé- en werksfeer. 


Wij werken vanuit kantoor, bij de deelnemer thuis en buiten in het groen. Onze dienstverlening vindt plaats individueel en in groepsverband met diegene die naast bijvoorbeeld het volgen van een behandeling behoefte hebben aan activering,  stressmanagement, maatschappelijke begeleiding en/of loopbaanbegeleiding.  

Met onze diensten, betrokkenheid, flexibiliteit en ons maatwerk zijn wij onderscheidend. Vanaf dag één zijn de deelnemers bij ons in beweging, start de coaching en begint de weg naar een vitaal leven en passend werk.
 

De doelgroep

Volwassenen met een gemiddeld tot hoog werk- en denkniveau die zijn uitgevallen op het werk of tijdens het volgen van een studie door psychische problemen en/of burnoutproblematiek. 
Naast het volgen van een behandeling de behoefte hebben aan activering, stressmanagement, ervaringsleer, lichamelijke beweging voor persoonlijke groei en/of het voorkomen van een sociaal isolement. 

  

Vitaal Doen!

Herstel

  • BuitenVitaal heeft een mantelovereenkomst met de zorginstelling GGZ Centraal Flevoland en Veluwe & Vallei. Vraag aan uw behandelaar of afdeling arbeidsrehabilitatie naar de mogelijkheden. 
  • WMO in natura in samenwerking met de coöperatie CZMN bij de volgende gemeenten: Apeldoorn, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Elburg, Epe, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Heerde, Kampen, Leusden, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Oldebroek, Smallingerland, Soest, Steenwijkerland, Woudenberg en Zwartewaterland. 
  • Financiering met behulp van PGB. 


Activering & re-integratie

  • Werkfit maken & Modulaire dienstverlening UWV. Vraag aan uw verzekeringsarts, arbeidsdeskundige of re-integratiebegeleider naar de mogelijkheden.
  • Financiering werkgevers: persoonlijke ontwikkelgelden, vitaliteits- en loopbaantrajecten. Vraag naar maatwerkvoorzieningen bij uw leidinggevende en/of P&O.
  • Gemeenten: WMO in natura en/of participatiegelden en PGB.

Actief aan de slag op een andere manier


Ben je vastgelopen en kom je er niet meer alleen uit? Wil je weer deelnemen aan activieiten buitenshuis zoals betaald werk, beoefenen van een sport of het doen van vrijwilligerswerk? Wil je weer je eigen sociaal netwerk opbouwen, werken aan je algemene conditie of een verandering aanbrengen in je loopbaan? HerstelVitaal en BuitenVitaal kunnen jouw erbij ondersteunen. We doen dit op verschillende manieren en maken hierbij gebruik van de positieve effecten die natuur heeft op de mens. Natuur zorgt voor rust, vermindert stress, zet aan tot bewegen, nodigt uit tot persoonlijke ontwikkeling en zorgt voor sociale contacten. 

Wij zijn zowel binnen als buiten actief indvidueel en/of in groepsverband. We gaan aan de slag met je herstelproces, helpen mee in het verbeteren van je energiehuishouding, zorgen voor regelmaat in je leven, het verkrijgen van inzicht in wie je bent en wat je doet en ondersteunen jou bij het veranderen van bepaalde handelwijzen die je leven op dit moment negatief beïnvloeden. Daarnaast kunnen we jouw onderrsteunen bij het vinden van antwoorden op diverse loopbaanvragen. Door onze aanpak is er verbetering opgetreden in je vitaliteit en geef je weer zelf sturing aan je dagelijks leven, studie of werk.  

 

  • Activering
  • Herstel
  • Activering
  • Re-integratie

Opdrachtgevers 

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers werkzaam in de sectoren
zorg, onderwijs, wetenschap, overheden, sociaal domein en bedrijfsleven.
Meer weten?

Wageningse Universiteit

UWV

GGZ Centraal

Gemeente Harderwijk


Jacqueline


"Top Team! Irene en Jos zijn letterlijk natuurtalenten als het gaat om mensen te motiveren in een groene omgeving....

Lees verder

Milena


Coach Irene is doelgericht, praktisch en heeft oog voor jou als mens als geheel. Irene weet op een juiste manier...

Lees verder

Roel


1:1 coaching en actief buiten zijn met anderen heeft mij goed gedaan, fysiek en mentaal. Herstel en Activering bij...

Lees verder