tel
empty

Vitaal aan de slag!


HerstelVitaal biedt diensten aan die zijn gericht op het herstellen en verbeteren van de eigen vitaliteit en van werkgeluk. 

Wij bieden individuele coaching en wandelcoaching aan voor volwassenen met chronische stress en burn-outproblematiek. We doen dit met behulp van de CSR-methodiek. 

Ook bieden wij trajecten aan gericht op maatschappelijk activering en het doorbreken van een sociaal isolement.

Daarnaast zijn we actief met het oplossen van (complexe) re-integratie- en loopbaanvraagstukken van werknemers, werkzoekenden en zelfstandig ondernemers met diverse GGZ- en/of levensproblematiek (angsten, levenstrauma, depressie, ADHD, Autisme, persoonlijkheidsproblematiek).

 


En we werken al ruim 8 jaar met de methodiek BuitenVitaal. Deze invertentie combineert werken in de natuur, lichamelijk actief zijn en ervaringsleren. Deze methode wordt ingezet ter versterking van medische behandelingen bij langdurig psychische problematiek of in re-integratietrajecten gericht op verbetering van de vitaliteit én werkhervatting. 

Met onze passie en expertise helpen wij je verder zodat je in staat bent stress en andere oorzaken van een verminderde inzetbaarheid voor nu of naar de toekomst toe een stap voor te zijn! 
 


 Interesse in ons bedrijf?
Wil je wat anders met je werk in de zorg of re-integratie? Behoefte aan ZZPschap volledig of naast een baan in loondienst? Aan de slag op unieke buitenlocaties? Behoefte aan creativiteit, zelfstandig functioneren en zeggenschap?  Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek >>>>

 

De doelgroep

Werknemers, werkzoekenden, zelfstandig ondernemers, veelal middelbaar of hoger opgeleid met stressgerelateerde en/of psychische problematiek die willen werken aan het verbeteren van de eigen vitaliteit en werkgeluk op een praktische manier d.m.v. coaching en herstelondersteunende begeleiding. Tevens aan de slag willen met het aanbrengen van duurzaame veranderingen in hun loopbaan en/of re-integratieproces. 

  

Vitaal Doen!

Herstel

 • BuitenVitaal heeft een mantelovereenkomst met de zorginstelling GGZ Centraal Flevoland en Veluwe & Vallei. Vraag aan uw behandelaar of afdeling arbeidsrehabilitatie naar de mogelijkheden. 
 • WMO in natura in samenwerking met de coöperatie CZMN bij de volgende gemeenten: Apeldoorn, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Elburg, Epe, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Heerde, Kampen, Leusden, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Oldebroek, Smallingerland, Soest, Steenwijkerland, Woudenberg en Zwartewaterland. 
 • Financiering met behulp van PGB. 


Activering & re-integratie

 • Werkfit maken & Modulaire dienstverlening UWV. Vraag aan uw verzekeringsarts, arbeidsdeskundige of re-integratiebegeleider naar de mogelijkheden.
 • Financiering werkgevers: persoonlijke ontwikkelgelden, vitaliteits- en loopbaantrajecten. Vraag naar maatwerkvoorzieningen bij uw leidinggevende en/of P&O.
 • Gemeenten: WMO in natura en/of participatiegelden en PGB.
 • Particulier. 

Actief aan de slag op een andere manier


Ben je vastgelopen in het leven / werk en je komt er niet alleen uit; 
Je wilt meer tijd voor ontspanning, het ontbreekt je aan de nodige energie;
Je wilt van baan veranderen, maar je hebt geen idee hoe dit aan te pakken;
Je voelt je gespannen, opgejaagd en gestrest en weet niet hoe daarvan af te komen;
Je ben ondernemer, maar dit gaan ten koste van je vitaliteit of je wilt wat anders;
Je hebt te maken met psychische kwetsbaarheden, je worstelt met het dagelijks leven en werk; 
Je wilt weer de regie van jouw leven in eigen handen krijgen!

HerstelVitaal & BuitenVitaal kan jou hierbij helpen. We doen dit op verschillende manieren. 

Wij zijn zowel binnen als buiten actief indvidueel en/of in groepsverband. We gaan aan de slag met je herstelproces, helpen mee in het verbeteren van je energiehuishouding, zorgen voor regelmaat in je leven, het verkrijgen van inzicht in wie je bent en wat je doet en ondersteunen jou bij het veranderen van bepaalde handelwijzen die je leven op dit moment negatief beïnvloeden. Daarnaast kunnen we jou ondersteunen bij het vinden van antwoorden op diverse loopbaanvragen en re-integratievraagstukken. Door onze aanpak is er verbetering opgetreden in je vitaliteit en geef je weer zelf sturing aan je dagelijks leven, studie, werk of bedrijf.  

 

 • Herstel & Activering in de natuur
 • Herstel
 • Activering
 • Re-integratie
 • Loopbaanbegeleiding
 • Stressmanagement

Opdrachtgevers 

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers werkzaam in de sectoren
zorg, onderwijs, wetenschap, overheden, sociaal domein en bedrijfsleven.
Meer weten?

Businesschool Nederland (BSN)

UWV

Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio

Gemeente Dronten


Jacqueline


"Top Team! Irene en Jos zijn letterlijk natuurtalenten als het gaat om mensen te motiveren in een groene omgeving....

Lees verder

Milena


Coach Irene is doelgericht, praktisch en heeft oog voor jou als mens als geheel. Irene weet op een juiste manier...

Lees verder

Roel


1:1 coaching en actief buiten zijn met anderen heeft mij goed gedaan, fysiek en mentaal. Herstel en Activering bij...

Lees verder