tel
empty

Vitaal aan de slag op een andere manier!

Algemeen

HerstelVitaal biedt met behulp van OndernemendVitaal en BuitenVitaal diensten aan die zijn gericht op het herstellen en verbeteren van vitaliteit en werkgeluk. Wij doen dit bij re-integratie in het werk maar ook bij verlies van grip op het dagelijks leven door het hebben van psychische kwetsbaarheden of chronische stress. Privé- en werkomgeving werken bij ons samen en we bieden 'ruimte' door middel van het aanbieden van verschillende settings om zo in beweging te komen en op een vitale manier mee doen met het leven en werk. 

Onze diensten zijn inzetbaar bij re-integratie, preventie-activiteiten, maatschappelijke activering, WMO en in het doorbreken van een sociaal isolement voor (jong)volwassenen die zijn uitgevallen bijv. klachten als chronische stress, burn-outproblematiek, depressie of worstelen met psychische kwetsbaarheden in het dagelijks leven en werk. Onze diensten zijn uitermate geschikt voor diegene die graag zijn/haar eigen weg wilt bewandelen en 'ruimte' nodig heeft om te ontdekken wie hij/zij is om zo weer op een duurzame manier terug te keren naar werk, studie, ondernemerschap vanuit een stabiele privé-omgeving. 


De Dienstverlening
Onze dienstverlening is maatwerk. We komen met opdrachtgever en deelnemer tot een plan en zo nodig passen we dit aan op basis van bevindingen.
Individuele coaching & persoonlijke begeleiding bestaat uit begeleidende en ondersteunende gesprekken, wandelcoaching, (loopbaan)opdrachten en oefeningen. Deelnemers kunnen kunnen ook meedoen aan WandelVitaal groep. WandelVitaal is ondersteunend aan het doel van onze begeleiding.
In kleine groepjes wandelen we en werken we aan herstel in de natuur. Deelnemers die meer behoefte hebben aan ervaringsleer en praktisch bezig willen zijn, kunnen meedoen met het Bosfitprogramma BuitenVitaal. Deze methodiek combineert werken in de natuur, lichamelijk actief zijn en ervaringsleren. Het bosfitprogramma BuitenVitaal is ook ondesteunend aan het doel van onze begeleiding. 

Door het aanbieden van verschillende vormen van diensten leveren we maatwerk en bereiken we met elkaar duurzame en succesvolle resultaten.  
 
Interesse om te komen werken in ons bedrijf?
Wil je wat anders met je werk in de zorg of re-integratie? Behoefte aan ZZP-schap volledig, of naast een baan in loondienst of kies je voor parttime? Aan de slag op unieke buitenlocaties? Behoefte aan creativiteit, zelfstandig functioneren en zeggenschap?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek  >>>>

De doelgroep

De doelgroep die baat heeft bij ons HerstelVitaal programma zijn werknemers, ZZP-ers, (jong)volwassenen met psychische kwetsbaarheden en/of levensproblematiek op weg naar re-integratie naar werk. 

  

Vitaal Doen!

Herstel

 • BuitenVitaal heeft een mantelovereenkomst met de zorginstelling Kwintes Flevoland.  
 • WMO in natura in samenwerking met de coöperatie CZMN bij de volgende gemeenten:  Dronten, Harderwijk, Nunspeet, Putten, Ermelo. 
 • Financiering met behulp van PGB-WMO. 
Neem contact met ons op voor meer informatie over  aanvraag WMO via uw gemeente. 


Activering & re-integratie

 • Werkfit maken & Modulaire dienstverlening UWV. Vraag aan uw verzekeringsarts, arbeidsdeskundige of re-integratiebegeleider naar de mogelijkheden.
 • Financiering werkgevers: persoonlijke ontwikkelgelden, vitaliteits- en loopbaantrajecten. Vraag naar maatwerkvoorzieningen bij uw leidinggevende en/of P&O.
 • Gemeenten: WMO in natura en/of participatiegelden en PGB.
 • Particulier. 


Onze diensten: 

Wij werken met opdrachtgevers als UWV (Werkfit maken & Modulaire diensten), Kwintes, gemeenten (WMO) en werkgevers. Ook kan een arbodienst, GGZ Centraal of verzekeraar naar ons doorverwijzen.
Werkgevers voor (preventieve) verzuimbegeleiding, coaching bij chronische stress en bij complex ziekterverzuim waarbij ondersteuning nodig is op privé - en werkgebied. Ook mensen die zich willen heroriënteren op hun loopbaan en daarbij ondersteuning willen, zijn van harte welkom.  

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden als opdrachtgever, werkgever, werknemer of als zelfstandig ondernemer? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

 • Herstelondersteunende persoonlijke begeleiding
 • (Maatschappelijk) activering
 • Modulaire dienst UWV
 • Stresscoaching & burn-out CSR
 • Werkfit maken
 • Herstel & Activering in de natuur
 • Exposure-activiteiten 
 • Groepsbegeleiding WMO
 • Re-integratie
 • Loopbaanbegeleiding
 • Coaching zelfstandig ondernemer (ZZP)
 • Stresscoaching preventief


 


Vacature: we zijn op zoek naar een avontuurlijke social worker met ambities (ZZP of parttime, 1-3 dagdelen per week). Regio Dronten, Harderwijk.
Meer weten? 

Vacature: we zijn op zoek naar een re-integratiecoach/jobcoach (ZZP, 1- 2 dagelen per week of parttime). Regio Almere, Lelystad, Dronten, Harderwijk.
Meer weten? 


Opdrachtgevers 

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers werkzaam in de sectoren
zorg, onderwijs, wetenschap, overheden, sociaal domein en bedrijfsleven.
Meer weten?

Businesschool Nederland (BSN)

UWV

Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio

Gemeente Dronten


Jacqueline


"Top Team! Irene en Jos zijn letterlijk natuurtalenten als het gaat om mensen te motiveren in een groene omgeving....

Lees verder

Milena


Coach Irene is doelgericht, praktisch en heeft oog voor jou als mens als geheel. Irene weet op een juiste manier...

Lees verder

Roel


1:1 coaching en actief buiten zijn met anderen heeft mij goed gedaan, fysiek en mentaal. Herstel en Activering bij...

Lees verder