tel
empty
home   /   de_praktijk  /   vacatures__en__stage
 Interesse in ons bedrijf?

Wij staan altijd open voor een kennismakingsgesprek met gediplomeerde re-integratiecoaches, jobcoaches of persoonlijk begeleiders specifieke zorg & social work & maatschappelijk werk die wat anders willen!

- Heb je behoefte aan zelfstandig ondernemerschap naast je eigen werk of ander werk als ZZP'er?
- Heb je behoefte aan een ander manier van werken zowel binnen als buiten met cliƫnten die worstelen met psychische kwetsbaarheden?
- Ben je creatief, je bent graag bezig, ook buiten in de natuur met werkzaamheden in het bos?
- Je hebt goede coƶrdinatievaardigheden, coaching en activeren zit in je bloed en vind het geen probleem een dienst mede te helpen organiseren, te coƶrdineren en ons werk naar een nog hoger niveau te brengen?

Help je mee in het realiseren van onze missie en visie met behulp van de groene buitenomgeving?

Neem dan contact op met Irene Miltenburg. Telefoonnummer: 06 51296273.
E-mail: Irene.miltenburg@herstelvitaal.nl. 
 

Stage
Op dit moment is is de stageplek bezet tot eind mei 2022. 

WIl je op een actieve manier leren op het snijvlak van zorg, werk en groen en/of natuur en gezondheid of je bent bezig met de opleiding zorg specifieke doelgroepen (BOL MBO 4) laatste jaar of HBO opleiding 2de of 3de jaars of het op gebied van coaching, loopbaanadviseur & re-integratie,
je staat stevig in je schoenen, werkt graag buiten, je bent een denker met een doenersmentaliteit, fysiek fit en je vindt het interessant te werken met (jong)volwassenen met psychische kwetsbaarheden. Stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar info@herstelvitaal.nl

Onze werkomgeving is niet geschikt voor een korte maatschappelijke stage of ter kennismaking (snuffelstage), 1e jaars HBO. Je hebt wel wat kennis en levenservaring nodig om met ons mee te kunnen doen.